Ga naar de inhoud

Studenten HBO en WO

Taalcontrole van werkstukken als afstudeerscripties, verslagen en andere teksten zoals een motivatiebrief om bijvoorbeeld een stageplek te krijgen. Het nakijken gebeurt op taal en formulering. Loop je vast dan kun je ook om advies vragen, zodat je weer verder kunt met schrijven. Heb je behoefte aan begeleiding van begin tot eind (trajectbegeleiding) om tot een goed resultaat te komen dan is dat ook mogelijk. Doordat er in de loop van de jaren veel ervaring is opgebouwd, is het slagingspercentage hoog.

Daarnaast kun je je motivatiebrief laten nakijken op taal en inhoud om bijvoorbeeld meer kans op een stageplek te maken. Wat de inhoud betreft, wordt er sterk op gelet dat de tekst evenwichtig is. Dat wil zeggen dat er zowel relevante informatie over jezelf in staat als dat er aandacht is voor de functie-eisen die het bedrijf stelt. Met een dergelijke brief heb je veel meer kans om te worden uitgenodigd.

Communicatie

Toesturen van je tekst doe je via de mail. Vooraf worden de prijs en de afleverdatum met je afgesproken. Opmerkingen zoals waar je extra moeite mee hebt of waar de begeleider je scriptie op afgekeurd heeft, geef je vooraf door. Dit krijgt dan extra aandacht. Bij een motivatiebrief naar aanleiding van een vacature is het advies om de advertentie ook te mailen.

Kosten

Goed resultaat voor een scherpe prijs. Vraag zonder enige verplichting naar de prijs.    →  Contact

.